Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
kinderkamer.groeimee.nl

Goede verlichting in huis en op kantoor

Lumio-lichtprojecten werkt samen met u als onderneming om uw beveiliging systeem en interne/ externe verlichting als compleet pakket in orde te maken. Enerzijds dient u aan de veiligheid te denken en daartoe heeft Lumio jarenlange expertise opgebouwd om alle beveiligingsaspecten te optimaliseren. Uiteraard is het hierbij van belang om te weten hoeveel risico u op een dreiging loopt waarnaast ook de grootte van de impact van een voorval op de bedrijfsvoering belangrijk is. Deze twee factoren bepalen de graad van benodigde beveiliging. Samen met u als onderneming maken we een beveiligingsplan passend bij het vereiste beveiligingsniveau van uw onderneming. Een laag vereist beveiligingsprofiel leidt tot beveiliging met sensoren en mobiele surveillance, waarnaast een hoog vereist beveiligingsprofiel leidt tot een opwaardering met compleet camera toezicht en eventueel patrouillerende bewakers.

Verlichting

Onderdeel van het Lumio pakket is het ontwerpen van het licht binnen uw gebouw zodoende dat door de optimalisatie iedere plek goed is verlicht echter op een milieubewuste energie besparende manier. Op basis van de indeling van uw pand en de toegewezen functionaliteit bepaalt Lumio-lichtprojecten wat de meest gunstige indeling van de licht spotten is. Daarbij is het ook van wezenlijk belang om energie besparende verlichting toe te passen, om zo de energie rekening verder te verminderen. Een dimmer aansluiten kan helpen. Daarnaast kunt u ook denken aan de combinatie verlichting met bewegingsdetectoren. Zodoende vergeet u nooit om het licht uit te doen, aangezien dit automatisch gebeurd.

Alarm installatie

Een standaard beveiliging van een bedrijf bestaat uiteraard uit inbraak beveiliging en brand beveiliging. Beide worden met sensoren vastgesteld. Zodra de brand en sluit ronde is geweest wordt het pand afgegrendeld. Daarbij wordt het alarm ingeschakeld. Iedere beweging die dan wordt waargenomen, duidt op een potentiële inbraak. De centrale meldkamer of de aanwezige bewaking kan daarop snel en effectief reageren. Middels brand sensoren worden eventuele brandhaarden gesignaleerd. Gewoonlijk wordt dit gekoppeld met een sprinkler installatie zodat beginnende haarden snel onder controle zijn. Ook de brandweer wordt daarbij automatisch ingelicht. Met een standaard beveiliging kan ieder normaal opererende onderneming optimaal beveiligd zijn. Is er echter sprake van een verhoogd risico-dreigings profiel dan dient camera beveiliging van Lumio lichtprojecten worden toegepast.

Camera beveiliging

Met Lumio camera beveiliging kan ook uw onderneming compleet effectief in de gaten worden gehouden. Op basis van de omtrek van het pand alsmede de vorm van de perimeter wordt een camera plan gemaakt zodoende dat ieder deel van uw terrein continu in beeld is. Ook kan om de perimeter een camera opstelling worden aangebracht om zodoende aankomende dreiging vroegtijdig tot halt te roepen. De perimeter dient uiteraard verder goed worden afgegrendeld met een enkele toegangsweg via een bewakingspoort. Inspectie middels camera's en/ of een toegangs bewaker maakt dat uw terrein, inboedel, materiaal, materieel en bedrijf goed beveiligd zijn.

Lumi-view

Lumio-lichtprojecten heeft een systeem ontwikkeld waarin alle aspecten van de beveiliging samenkomen zodoende dat snel een goed helder beeld van de omstandigheden wordt verkregen, en daarmee dus ook snel en adequaat op omstandigheden kan worden gereageerd. Camera beveiliging en toezicht en adequate sensoring van beweging en brand geeft een verhoogde beveiliging van uw onderneming danwel privé terrein. Lumio-lichtprojecten staat voor u klaar met moderne apparatuur en een gespecialiseerd ervaren beveiligings- en lichtinstallatie team. Om te weten hoe wij opereren en wat wij voor u kunnen betekenen, neem contact op met Lumio-lichtprojecten.


Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Er zijn nog geen fotoseries.

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: