Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
kinderkamer.groeimee.nl

Verbeter je werkzaamheden met training

Stel je eens voor: je werkt nu al een hele tijd bij hetzelfde bedrijf. Het werk is leuk maar er zit geen vernieuwing meer in. Al een tijdje is het saai en heb je het idee dat er niet verder inkomt. Ook heb je moeite met een aantal programma's of het helpen van lastige klanten. Het kan dan een hele uitkomst zijn om dan een keer een training te volgen. Met behulp van een training is het mogelijk om je skills te verbeteren en je inzicht te laten krijgen in moeilijke casussen. Je zult merken dat je meer motivatie krijgt in je werk als je meer uitdaging krijgt vanuit de trainingen.

Soort training

Als werknemer kun je geen training regelen. Je kunt bij je werkgever aangeven dat je interesse hebt in een training en er behoefte aan hebt om hem te volgen. Als werknemer kun je ervoor kiezen om je werknemers een training te laten volgen, je zult zien dat het voordelen heeft voor je bedrijf als je werknemers meer gemotiveerd raken door een training. Er zijn verschillende trainingen te verkrijgen. Je kunt ervoor kiezen om je werknemers een training te laten volgen waarbij er een uitleg wordt gegeven die wordt geïllustreerd met een powerpoint presentatie. Daarnaast is het ook mogelijk om je werknemers een interactieve training te laten volgen waarbij ze verschillende casussen voorgelegd krijgen.

Voordelen training

De voordelen van een training zijn groot. Je kunt de motivatie van je werknemers ermee vergroten. Wanneer je werknemers een grotere motivatie hebben om hun werk goed te doen, zul je dat terug zien in de winst die je bedrijf draait. Een blije werknemer levert veel beter werk af dan een werknemer die maar lastig te motiveren is. Daarnaast is een training ook heel goed om je werknemers up to date te houden. De samenleving verandert continue en het is belangrijk dat je daarop in kunt spelen. Wanneer je je werknemers training laat volgen, blijven ze op de hoogte van de zaken die in de samenleving spelen en kunnen ze steeds werk afleveren dat aansluit bij de ontwikkelingen van nu.

Wanneer is een training nodig

Het is goed om één keer in de zoveel tijd met je werknemers rond de tafel te gaan zitten. Je onderhoudt niet alleen een goed contact met je werknemer, maar je zorgt er ook voor dat je weet wat er speelt op de werkvloer. Geef je werknemer een aantal casussen en laat ze die oplossen op de manier die hem het beste lijkt. Je kunt dan in de gaten houden hoe dat de denkwijze van je werknemer is en of dat deze nog aansluit bij het doel van het bedrijf en de veranderingen in de samenleving. Daarnaast kun je af en toe informeren hoe dat de werknemer zich voelt bij het verrichten van de werkzaamheden en of dat hij behoefte heeft aan meer training of ondersteuning.

Training regelen

Er bestaan verschillende bedrijven die trainingen regelen. Het ene bedrijf heeft zich beter gespecialiseerd in een bepaalde training of cursus dan een ander bedrijf dus het is goed om na te gaan of dat de training die geboden wordt, aansluit bij je bedrijf. Vaak bestaan er beoordelingen van de trainingen zodat je kunt nalezen hoe een training in elkaar steekt en wat andere mensen ervan vinden. Zorg ervoor dat je eerst een keer op gesprek gaat met het bedrijf of de trainer die de training gaat verzorgen en laat hem een voorproefje of gratis training van de training maken zodat je een beeld krijgt van wat je werknemers voorgeschoteld krijgen.


Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Er zijn nog geen fotoseries.

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: