Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
kinderkamer.groeimee.nl

Huis verbouwen voor de zwangerschap

Wilt u ook uw huis verbouwen voordat uw kindje wordt geboren? Wij wilden nieuwe verlichting laten aanbrengen in en rond ons huis. Ook mijn bedrijfspand wilde ik meteen aanpakken. Er zijn verschillende goede bedrijven die daarbij kunnen helpen. Denk daarbij aan

  • IKEA
  • Wehkamp
  • Kwamtum
  • Leen bakker
  • Lumio verlichting

Met Lumio lichtprojecten kunt u binnen uw organisatie design verlichting op een praktische manier integreren zodoende dat er een optimale werk sfeer wordt gecreëerd. Lumio heeft daartoe jarenlange ervaring en ook kan binnen de bestaande inrichting design verlichting worden toegepast zodat er smaak wordt gemaakt met voldoende professionele uitstraling. Uw klanten zullen onder de indruk zijn van de praktische toepassing van design verlichting. Sfeer bepaalt ook hoe er wordt gewerkt en dus kunt u met praktische design verlichting veel bereiken. Uitstraling is alles binnen de zakelijke markt.

Professionaliteit tijdens vergaderingen met klanten

Het gaat binnen de zakelijke wereld voornamelijk om het achterlaten van een goede en professionele indruk. Zaken doen heeft te maken met een strak net kantoor waarbij met subtiele design verlichting het vertrek optimaal wordt belicht waarmee een optimaal werk klimaat wordt gerealiseerd. De klant dient onder de indruk te zijn van de inrichting en verlichting van uw kantoor, zodoende dat het aansluit op de boodschap die u overbrengt. U werkt namelijk binnen een specifiek vakgebied en elk vakgebied moet zijn specifieke professionaliteit uitstralen. Dit kunt u goed bewerkstelligen met praktische spots, met de nadruk op een enkele centraal opgestelde design verlichting. Met goed geplaatste design verlichting kunt u desgewenst het karakter van uw bedrijfs logo of motto terug laten komen in de sfeer van een kamer.

Design verlichting en detectie

U kunt handig een combinatie maken van detectie en verlichting om zo automatisch specifieke verlichting aan en uit te kunnen schakelen zonder menselijke handelingen. Als organisatie bent u ook milieu bewust bezig en bespaart u op onkosten. Zo ook op verlichtings kosten en dus kunt u een automatisch systeem installeren waarbij bij geen beweging de verlichting automatisch wordt gedimd of wordt uitgedaan. Lumio staat dan ook voor besparing in de onkosten en daartoe kunt u handig gebruik maken van het toegepaste detectie systeem binnen uw organisatie in combinatie met de design verlichting. Ook detectie voor inbraak is van belang waarbij mogelijk verlichting automatisch aanspringt zodra er een ongeregeldheid is geconstateerd.

Serene uitstraling middels design verlichting

Een serene uitstraling kan met goed geplaatste design verlichting binnen de organisatie gerealiseerd worden zodat iedere werk plek voldoende licht heeft, echter dat ook zodoende dat het niet overmatig is. Licht sterkte en plaatsing van spots kunnen geoptimaliseerd worden zodat er een serene sfeer en lichtsterkte ontstaat op de werkvloer. Goed en geconcentreerd werken wordt bereikt middels effectief opgestelde verlichting en daarin kan Lumio lichtprojecten u optimaal in adviseren. De technische afdeling van Lumio kan u daarbij optimaal van dienst zijn met drie dimensionale analyse van spot opstelling zodoende dat energie verbruik geminimaliseerd wordt.

Lumio advisering bespaart!

Door de inzet van Lumio lichtprojecten kunt u iets aan de organisationele onkosten doen. Lumio biedt diensten voor onder andere:

  • beveiliging middels camera toezicht, brand- en inbraaksensoren;
  • optimalisatie van "design" verlichting en indeling van spots;
  • compleet toezicht op de omstandigheden binnen en om het terrein;
  • terrein verlichting zodat camera toezicht optimaal kan functioneren.

U ziet Lumio lichtprojecten kan u volledig informeren omtrent vele organisationeel belangrijke aangelegenheden, van beveiliging tot sfeer realisatie middels design verlichting.


Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Er zijn nog geen fotoseries.

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: