Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
kinderkamer.groeimee.nl

Cursus coachend leidinggeven

Ben jij zwanger? En wil jij jouw tijd graag nuttig besteden door een cursus te volgen? Ik volgde een Cursus coachend leidinggeven. Dan kan ik na de zwangerschap makkelijker weer een baan vinden, dacht ik. En het heeft inderdaad geholpen! Hoe? Dat leest u hieronder!

Geef coachend leiding zodat de productiviteit binnen de organisatie of uw afdeling wordt vergroot. Volg de cursus coachend leiding geven om uw personeel effectief te stimuleren. Leidt uw werknemers door overtuigend te zijn op een coachende manier. Via de cursus coachend leiding geven krijgt u als leidinggevende de fijne kneepjes van:

  • ontwikkeling;
  • delegeren en;
  • faciliteren;

onder de knie. Ook u kunt uw werknemers optimaal stimuleren, door nu daartoe de cursus coachend leidinggeven te volgen. Laat uw organisatie ontwikkelen door uw positieve coachende manier van leidinggeven zodat op elk niveau de prestaties tot een hoger niveau worden gebracht.

Ontwikkeling en opbouwend

Duidelijkheid en opbouwend leidinggeven maakt dat u goed sturing kunt geven aan de werknemers. U dient de werknemers op een ontwikkelende manier te instrueren. Dit doet u op een opbouwende manier, waarbij u slechts benadrukt waarom het goed is dat de werknemer op een bepaalde manier werk moet uitvoeren. Geleidelijk aan bouwt u daarbij een relatie met de werknemer op waarbij de werknemer uw instructies adequaat opvolgt. Dit bereikt u door geleidelijk aan de lat voor uzelf als leidinggevende maar ook voor de werknemers hoger te leggen. Dit betekent dat de gehele afdeling waarvoor u verantwoordelijk bent in zijn geheel ontwikkeld naar een hoger niveau. Met de cursus coachend leidinggeven kunt u ook uw organisatie of uw afdeling optimaal stimuleren.

Delegeren

Daadkrachtig optreden en effectief uw werknemers aansturen. Dit doet u door delegeren. Met overtuigende bewoordingen en opdracht verstrekking twijfelt de werknemer niet aan uw intenties en worden de opdrachten uitgevoerd. Dat is de essentie van delegeren. De werknemers moeten na een korte aansturing van uw kant als leidinggevende precies weten wat u wilt bereiken. Goed delegeren maakt dat de werknemers uw opdrachten gemotiveerd uitvoeren. Goed delegeren maakt dat opdrachten concreet en efficiënt worden uitgevoerd. Om ook effectief uw werknemers goed aan te sturen, waarbij naar ieder woord aandachtig wordt geluisterd, dan volgt u daartoe de cursus coachend leidinggeven.

Faciliteren

Om goed de werknemers aan te kunnen sturen door effectief leiding te geven, dient uiteraard de mogelijkheid daartoe geschapen te worden.

  • Enerzijds dient de organisatie er zo op ingericht te zijn dat het leiding geven op een structurele manier wordt uitgevoerd;
  • Anderzijds dienen de werknemers de faciliteiten te verkrijgen om de gedelegeerde opdrachten op een effectieve manier uit te kunnen voeren;
  • Daarnaast dient de leidinggevende als de werknemers de gelegenheid te krijgen door de stimulerende coaching om aan zelf ontwikkeling en ontplooiing te werken, zowel binnen als buiten de organisatie.

Dit faciliteren is uitermate belangrijk om de gehele organisatie via coachend leidinggeven de productiviteit door tevreden werknemers te verhogen.

Volg de cursus coachend leidinggeven

Om ook uw werknemers te inspireren volgt u de cursus coachend leidinggeven. Daarmee leidt u uw organisatie op een overtuigende manier, waarbij:

  • u als leidinggevende;
  • de werknemers over de gehele breedte van de organisatie;
  • als de gehele organisatie;

tot een hoger niveau van werken wordt gebracht. Coachend leidinggeven betekent dat iedereen in ontwikkeling is zodoende dat op een later moment betere prestaties worden geleverd. Ontwikkel uzelf en leidt uw onderneming op een coachende manier om betere resultaten te bereiken. Volg daarom de cursus coachend leidinggeven. Voor internationaal leiding gevenden is een cursus engels vaak inbegrepen.


Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Er zijn nog geen fotoseries.

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: