Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
kinderkamer.groeimee.nl

Vlaggenmasten

Hebben jullie een kindje gekregen? Dat mag iedereen natuurlijk weten! De vlag moet in top!.

De Nederlandse vlag wordt uiteraard geregeld hoog in de vlaggenmast gezet. Een strak uitziende vlaggenmast met de vlag lekker wapperend in de wind, dat geeft een mooi en prachtige aanzicht.

Wil jij weten waaraan een goede vlaggenmast moet voldoen? Hieronder staat alles overzichtelijk uitgelegd. Voor particulier en bedrijf.

Ook een beetje bedrijf of instelling wil graag laten weten dat het bestaat. En dat wordt graag getoond aan de wereld middels een mooi logo op een bedrijfs vlag.

Voor instellingen en bedrijven geeft een rij aan vlaggenmasten een mooi beeld echter maakt ook dat uw onderneming professionaliteit uitstraalt. Om uw onderneming of woning ook een goede uitstraling te geven, neemt u onze vlaggenmasten expertise in de hand. Elk type vlaggenmast heeft zo zijn voordelen.

Cilindrische of conische vlaggenmasten

Cilindrische vlaggenmasten hebben over de gehele lengte dezelfde diameter. Conische vlaggenmasten daarentegen hebben een brede voet, echter de diameter neemt naar boven toe af. Dit komt omdat juist onderin de vlaggenmast meer wind belasting moet opnemen, in tegenstelling tot daar waar de wimpel of vlag in werkelijkheid wappert. De conische vlaggenmast is dus in principe materiaal vriendelijk aangezien het niet meer materiaal gebruikt dan het werkelijk nodig heeft. Bovendien zijn de conische vlaggenmasten meer sierlijk voor het oog, in tegenstelling tot de cilindrische vlaggenmasten.

Houten vlaggenmast!

De houten vlaggenmast wordt traditioneel toegepast. De houten vlaggenmast is conisch van vorm waarbij de vlaggenmast gewoonlijk 58 mm tot 150 mm bij de voet is en smal in de top. De houten vlaggenmast is standaard in de witte kleur te verkrijgen, echter op aanvraag kunt u ook gelakte houten vlaggenmasten verkrijgen. De houten vlaggenmasten zijn samengesteld uit gelamineerd Noors grenen en daarmee betreft het een duurzame vlaggenmast. Toch moet u rekening houden met geregeld onderhoud. De vlaggenmasten zijn bij de productie gesegmenteerd in elkaar gezet zodat kromtrekken en scheurvorming in het hout wordt voorkomen. Een traditionele houten vlaggenmast is een mooi en prachtig gezicht en een aanwinst voor de eigenaar. Een traditionele houten vlaggenmast laat de vlag met trots wapperen.

Polyester vlaggenmasten

Vlaggenmasten van polyester samengesteld - ook wel Polymaster genoemd - is een conische vlaggenmast waarbij de mast van onder naar boven taps toe. Dit levert een sierlijk effect. De Polyester vlaggenmast kunnen worden uitgevoerd met ingebouwd lier systeem zodat het hijsen en strijken van de vlag makkelijk en vloeiend verloopt middels de draaibare slinger. Het lier systeem werkt daarmee optimaal bij toepassing van een inwendig contragewicht zodat de vlag makkelijk en snel kan worden gehesen. Ook u kunt profiteren van dit mooie vernuftige polyester vlaggenmast. Neem contact met ons op om nadere informatie te verkrijgen omtrent de mogelijkheden bij de polyester vlaggenmasten.

Aluminium vlaggenmasten

De aluminium vlaggenmast wordt geleverd in de conische vorm maar ook de cilindrische vorm. Uiteraard weet iedereen dat typische aluminium vlaggenmasten een tikkend geluid produceren bij enige wind zodat een jachthaven effect is gerealiseerd. Dit kan ongewenst zijn en dus dient u de vlaggenmast koord een slag om de mast te draaien voor u het touw gaat vastzetten. Ook de aluminium vlaggenmasten zijn erg in trek. Dit komt ook juist vanwege de duurzaamheid van deze vlaggenmast. Wilt u ook een aluminium, houten of polyester vlaggenmast passend bij uw bedrijfs vlag neem dan gerust contact met ons op. Ook u kunt via het plaatsen van één of meerdere goedkope vlaggenmasten uw onderneming promoten en een professionele uitstraling geven.


Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Er zijn nog geen fotoseries.

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: