Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
kinderkamer.groeimee.nl

Toegangscontrole kindervang

Brengt u uw kinderen soms naar een kinderdagverblijf of gastoudergezin? Weet u of uw kind veilig is?

Met toegangscontrole houdt u ongewenste gasten buiten de deur, zowel thuis als ook op de kinderopvang. U wilt veilig en vrij wonen maar toch dient u op uw omstandigheden passen. Het kan zijn dat u welgesteld bent en dus kunnen criminelen u of uw kind ontvoeren ten behoeve van afpersing. Ook uw onderneming wilt u afschermen van enige indringing en daartoe dient u gedegen toegangscontrole te hebben. Ter plaatse van de gewoonlijke toegangsweg tot uw onderneming of woning wordt een toegangspoort gemaakt waarmee de toegang via slagbomen met eventueel versperringsportier en bewakers de toegang tot ongewenste personen of activiteiten van het terrein geweerd. Toegangscontrole is essentieel om de veiligheid van de personen, materialen, privé bezit enzovoorts te beschermen van invloeden van buitenaf.

Bewaker bij de toegangspoort

Essentieel is het gebruik van een bewaker bij de toegangspoort danwel camera toezicht bij de toegangspoort zodat ieder gevraagde toegang gecontroleerd wordt. Inspectie van de papieren en/ of het identificatie bewijs zijn van groot belang om te weten wat voor persoon binnen wordt gelaten. Identificatie is altijd vereist, zonder identificatie is onmogelijk vast te stellen wie waarom naar binnen wil. Daarom zal altijd een verificatie door een bewaker aan de poort danwel door het tonen van de benodigde identificatie papieren aan de camera minimaal benodigd zijn. Bescherming van uw veiligheid en dat van uw onderneming is van groot belang. Zonder goede beveiliging gaan andere mensen met uw veiligheid aan de haal en dat is wel het laatste dat u wenst.

Toegang camera bewaking

Om de toegang van personen scherper in de gaten te houden is een uitgewerkt camera toezicht plan van groot belang om zo alle delen van het bewaakte terrein snel en goed in beeld te kunnen krijgen. Ook is camerabewaking bij de toegangspoort van belang omdat de bewaarde beelden bij eventuele ongeregeldheden achteraf als bewijs aangevoerd kunnen worden. Camera toezicht is dan ook in principe een preventief bewakingsmiddel. Hiernaast is het ook nuttig om fysieke bewaking te gebruiken om zo de het terrein en de toegangspoort effectief te kunnen beschermen van invloeden van buitenaf. Alles binnen de perimeter is namelijk uw eigendom, ondernemings materiaal/ materieel of uw privé vertrek en u staat in uw recht om daartoe voldoende bescherming in te huren.

Toegangspasjes

Heeft u vele werknemers dan is het mogelijk handig om hen toegangspasjes te verschaffen. Mensen zonder pasje dienen zich dan al met aanvullende papieren te identificeren tezamen met het doel van het bezoek. Uiteraard dient de bezoeker dan een afspraak vooraf te hebben gemaakt met de ontvangende partij. Zodoende worden ongewenste gasten actief geweerd van uw ondernemingsterrein. Toegangspasjes verhogen de veiligheid zondermeer, echter het is ook belangrijk dat de bewakers het gezicht van de werknemers kent. Zodoende vallen onbekende gezichten eveneens sneller op op basis waarvan een bewaker kan besluiten om toegang tot het complex te weigeren.

Houdt ellende buiten de deur!

Door een goede bewaking in combinatie met goede toegangscontrole kunt ook u veiligheid hebben voor u en uw gezin alsmede uw onderneming. Gevaarlijk omstandigheden en ongewenste gasten houdt u dan ook effectief buiten de deur. Door professioneel optreden wordt ook uw werk en woon omgeving veilig zodat u naar alle tevredenheid uw eigen ding kunt doen. Beveiligen is een speciaal vak en laat dat dan ook over aan een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf.

Andere toepassing

uiteraard kan u toegangscontrole ook op andere gebieden toepassen

Beveiligingsbedrijven

Een goed cameratoezicht kan u het beste laten aanleggen door een erkend beveiligingsbedrijf. Er zijn verschillende goede beveiligingsbedrijven, die elk gespecialiseerd zijn in een bepaalde regio, zoals:

  • beveiliging Enschede
  • Beveiliging Hengelo

Uw investering

Toegangscontrole kost geld en bespaart veel kosten en rompslomp. HEbt u geen geld? En moet u gled lenen? Overweeg dan eerst bestaande (doorlopende kredieten samen te voegen tot een grote geld lening. Dat wordt ook wel doorlopend krediet oversluiten genoemd.


Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Er zijn nog geen fotoseries.

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: